Continua obert el període d’aportacions ciutadanes al Pla d’Actuació Municipal 2016-2019, que s’obre al personal de l’Ajuntament

Continua obert el període d’aportacions ciutadanes al Pla d’Actuació Municipal 2016-2019, que s’obre al personal de l’Ajuntament

L’Ajuntament posa urnes en 17 equipaments per decidir sobre les principals actuacions del mandat

Fins al 20 de novembre continua el període perquè la ciutadania d’Esplugues prengui part en el procés participatiu obert per elaborar el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2016-2019. S’hi pot participar omplint el formulari que hi ha al costat de les urnes disposades en 17 equipaments públics o bé de forma telemàtica.

El document permet que tothom que vulgui pugui prioritzar les actuacions previstes i, si ho desitja, realitzar noves aportacions. Les bústies es troben repartides per diferents barris:

• Al Centre: Casa Consistorial (pl. Santa Magdalena, 5-6), Punt d’Atenció a la Ciutadania Central (pl. Sta. Magdalena, 24), Dependències municipals Edifici Joaquim Rosal (c. Joaquim Rosal, 3-5), Poliesportiu Municipal Les Moreres (pl. de les Moreres, s/n), Casal de Cultura Robert Brillas (c. Àngel Guimerà, 38) i Centre d’Informació i Recursos per a Dones Vil·la Pepita (c. Sant Francesc Xavier, 1).

• A la Plana: Complex Esportiu Municipal La Plana (pl. Catalunya, s/n), Mercat Municipal La Plana (c. Quintana-rambla del Carme) i Centre Municipal Puig Coca (pl. Petit Parc de l’Amistat, s/n).

• Al Gall: Dependències municipals de la Policia Local (c. Manuel de Falla, 24-26), Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues (c. Àngel Guimerà, 106-108) i Centre d’Atenció Primària Lluís Millet (c. Lluís Millet, 2).

• A Can Vidalet: Punt d’Atenció a la Ciutadania de l’Edifici Molí (c. Verge de la Mercè, 1), Edifici Municipal Cadí (c. Verge de la Mercè, 5), Biblioteca de la Bòbila (pl. de la Bòbila, 1), Centre d’Atenció Primària la Bòbila (pl. de la Bòbila, s/n) i Mercat Municipal de Can Vidalet (pl. de la Bòbila, s/n).

Altres formes d’enviar aportacions i suggeriments són a través del correu electrònic: pam2016-2019@esplugues.cat, de la pàgina de Facebook i del compte de Twitter de l’Ajuntament fent servir el hashtag #PAMEsplugues.

Aquesta setmana, coincidint amb la Setmana de la Qualitat, l’alcaldessa va convidar la plantilla municipal a fer arribar també les seves propostes. “Us animo a participar-hi, perquè sou una font d’idees”, va subratllar en un acte al Casal de Cultura R. Brillas (foto).

Aquest procés obert a la participació ciutadana és un dels compromisos adquirits pel govern municipal d’Esplugues, que lidera Pilar Díaz, a l’inici del mandat. A més de participatiu, el procés serà també transparent, ja que de manera periòdica es retran comptes sobre l’evolució i el compliment de les actuacions que formin part del document final.


moon

Comentarios están cerrados